Zissons sommerintern 2018: Fride Skarseth

Zisson er alltid på jakt etter innovative hoder som kan gjøre oss enda bedre, og det er studentene som sitter på den nyeste kunnskapen. For oss er det også viktig å bidra til at unge kommer seg ut i arbeidslivet, og får arbeidserfaring innen noe som både er relevant og gøy.

Fride Skarseth var sommerintern hos oss, og fikk deltidsjobb hos oss etter internshipet var over. Vi spurte henne noen spørsmål:

Hvordan fikk du internshipet?

Jeg ble kontaktet på LinkedIn, der jeg har hele CV-en min, og hadde satt meg som søkende etter jobb.

Hva gjorde du før du kom hit?

Jeg gikk har gått ett år på folkehøgskole og deretter tatt en bachelor i informatikk på NTNU. Der hadde jeg forskjellig verv i linjeforeningen som både faddersjef i 1. klasse og økonomiansvarlig for ekskursjonskomiteen i 2. og 3. klasse. Nå har jeg starte mitt første år på master på UiO og har får jobbe deltid i Zisson ved siden av studiene.

Hvordan var det å være intern i Zisson?

Som intern i Zisson fikk vi en hovedoppgave som vi jobbet med gjennom hele sommeren. Da jobbet vi med en meldingslogg i produktet Wave. Det kuleste med dette er at den nå blir tatt i bruk av Zisson sine kunder. Jeg har fått jobbe med mange flinke utviklere og har fått prøve meg på mange forskjellige typer arbeidsoppgaver. Hovedsakelig har jeg jobbet i Angular, men har også fått drive med databaser og backend-logikk i C#.

“Alle kan selv komme med ideer og bli hørt og man ser hvordan det man gjør har påvirkning og faktisk blir tatt i bruk.”

 

Hvordan er det å jobbe i Zisson?

Jeg trives veldig med å jobbe i Zisson. Utviklerne er veldig flinke og alle som jobber her er utrolig koselige. Det er mange forskjellige arbeidsoppgaver å ta av og man får gode tilbakemeldinger på det man gjør. Det jeg liker aller best er at alle snakker sammen og har en åpen diskusjon om hvordan ting burde gjøres. Alle kan selv komme med ideer og bli hørt og man ser hvordan det man gjør har påvirkning og faktisk blir tatt i bruk.

Du fikk deltidsjobb hos oss etter internshipet, hvordan ser arbeidsdagen din ut nå?

Siden jeg vanligvis jobber 1 til 2 ganger i uka nå, har jeg fått middelsprioriterte oppgaver som jeg kan jobbe med så mye jeg har tid. Dette er veldig fleksibelt og bra for meg når jeg har en uforutsigbar timeplan på skolen. Disse oppgavene er som oftest en del av samme produkt som jeg etter hvert har blitt bedre og bedre kjent med.

Hva er dine planer fremover?

Nå skal jeg først og fremst gjøre meg ferdig med master på UiO. Jeg vil gjerne også fortsette å jobbe deltid hos Zisson så lenge jeg går master for det har vært og jeg tror vil være utrolig lærerikt. Senere håper jeg selvfølgelig på å få fast-jobb i et it-firma som driver med like kule ting som det Zisson gjør.

Ta kontakt om du studerer informatikk og har lyst til å være sommerintern hos oss, eller ser etter en deltidsjobb:

Søknader inkl. vitnemål og attester kan du sende til: robert.lindahl@zisson.no

For nærmere informasjon om traineeprogrammet kan du gjerne kontakte: Finansdirektør/HR-Manager, Robert Lindahl – tlf. 21 00 97 21. Tollbugata 32.