Menneskene

Her kan du møte noen av oss som jobber i Zisson, og lese litt om hva vi gjør og hvorfor vi trives så godt.

Image

Hva jobber dere med i Zisson?
Vi setter opp løsninger til kundekontoer, yter support når kundene trenger det og har opplæring i systemet. Det beste med jobben er å finne løsninger på problemer, og effektivt servere kunder med en løsning som får ting til å fungere igjen. - Christer, Carsten og David, support og løsningsdesign.


Min jobb er å teste i Zisson Interact,

lage statistikkrapporter, og koordinerer utgivelsesprosesser. Jeg hjelper support hvis de har noen ønsker og tilbakemeldinger fra kundene våre, og tester at alle funksjoner fungerer slik de skal. Jeg elsker å teste for å være sikker på at produktet vi leverer er av høyest mulig kvalitet, og for å gjøre kundene våre fornøyde! – Arthi Arokia Maria, kvalitet- og leveranseansvarlig.

Jeg visste at jeg ville bli utvikler når jeg studerte informatikk på NITH,

fordi jeg trives så godt i den digitale verden. Jeg jobber som utvikler og programmerer. Arbeidsmiljøet er det som gjør jobben så bra, det er et bra støtteapparat med hyggelige folk og godt team. Hver dag får jeg jobbe med teknologi, som jeg elsker! – Moritz Lilleby, utvikler.

Jeg er finans/HR ansvarlig

Min jobb er å ha kontroll og oversikt på alt av tall, rapportering, analyse, ansettelser, HMS, eierdialog, etc. Jeg er opptatt av forutsigbarhet, lønnsomhet og nøyaktighet i alt vi gjør. Gjøre ting enkelt og rett første gang. Jeg motiveres av å levere gode resultater sammen med organisasjonen for det er vi som skaper tallene og ingen andre. – Robert Lindahl, finansdirektør.

Jeg håndterer statistikkrapportering i Zisson Interact og leverer det videre til kundene.

Det er viktig for kundene å få rik statistikk som de kan bruke videre i planlegging og forretningsstrategi. Det er med dataene de vet hvordan de skal gå videre, og hva som skal til for å vokse. Det som motiverer meg mest er å se at kundene våre har bruk for de rapportene og dataene jeg leverer. – Carrie Chung, senior rapporteringsutvikler.

Allsidigheten er det som gjør min jobb så spennende!

Min hovedoppgave er innenfor struktur, nettverk og serverdrift, men jeg jobber også med HMS i bedriften. Jeg sørger for at alle systemer er oppe og kjører til enhver tid. Våre servere må fungere for at vårt produkt skal fungere. Det å kunne bidra fra alt med kabler til det sosiale gjør at ingen dager er helt like, og det er det som er så gøy. – Charley Sjøstrøm, senior driftsingeniør.

Min jobb retter seg hovedsakelig mot API´er, integrasjoner og BackEnd.

Jeg må stadig lære meg nye ting, som alltid er gøy. Når kundene kommer med kompliserte spørsmål som support ikke helt finner ut av, hjelper jeg til med det også. – Jon Heier, senior utvikler.

Customer Success Manager

Jeg løser de problemene som kan løses, og prøver å finne ut hvordan jeg kan gjøre arbeidsdagene til kundene våre bedre. – Kim Josefsen, CSM.