IT-student som søker relevant arbeidserfaring?

Dagen@IFI, Sarah Tomine Johannessen, Alejandro Orduz og Moritz Lilleby

I går var Zisson på karrieredag hos Instituttet for informatikk (IFI). Her fikk vi gleden av å møte mange engasjerte og nysgjerrige studenter. Vi fikk høre studenter si ting som: “Jeg er sulten på databaser og koding”. Det elsker vi!

Internships og studentoppgaver

I Zisson tilbyr vi internships og studentoppgaver. Du kan lese mer om hva våre tidligere interns sier om sin tid hos oss her:

Det at jeg jobber med en løsning som vil bli tatt i bruk av mange tusen er kult å tenke på.” – Alexander Hansen Bakken. Les hele intervjuet her.

“Alle kan selv komme med ideer og bli hørt og man ser hvordan det man gjør har påvirkning og faktisk blir tatt i bruk.” – Fride Skarseth. Les hele intervjuet her.

CPO søker studentmentor

Nå søker vår Chief Product Manager en studentmentor som kan holde han oppdatert på de nyeste trendene i markedet. Kanskje det er deg?

Er du en student som vil skrive masteroppgaven med et spennende firma? Eller er du snart ferdig med studiene og er “sulten på databaser og koding”? Ta kontakt med oss for å se hvilke muligheter vi kan skape sammen!

Følg oss gjerne på sosiale medier for å holde deg oppdatert på utlyste internships, stillinger og nyheter: Facebook og LinkedIn.