Partnere med nordens ledende teleaktører.

 

 

Telenors prefererte partner

Zisson og Telenor har samarbeidet i flere år, og i 2019 ble vi Telenors prefererte partner på kontaktsenterløsninger. Zisson Interact har integrasjoner mot Telenors API´er og Mobilt bedriftsnett.


Les mer
 
 

Ledende i Norden

Techstep er ledende i Norden på å skape digitale og mobile arbeidsplasser. Vi har hatt et formelt samarbeid i fire år. Sammen har vi over 100 nasjonale og internasjonale kunder. De har et eget support og leveranseteam for løsningen.


Les mer
 
 

Innovative aktører

Friday Networks har alltid kunde og sluttbruker i sentrum. Vi har formelt samarbeidet i to år. Sammen har vi store kunder som setter pris på innovative aktører. Friday Networks tar aktivt del i digitaliseringen av kundene deres.


Les mer
 
 

Spesialister i bedriftsmarkedet

Mobit har spesialisert seg på mobil og IT for bedriftsmarkedet. De vil skape en digital hverdag som er enkel, oppdatert og problemfri.


Les mer
 
 

Business class telecom

Unmo finner de beste løsningene for din bedrift, og skreddersyr løsninger med fokus på fremtidens kundeservice.


Les mer
 
 

God kundeservice går aldri ut på dato

Mobility leverer alt innen telekommunikasjon og IT. De skreddersyr og behovstilpasser skybaserte mobilitets- og kommunikasjonsløsninger, inkludert betjening av operatørtjenester.


Les mer
 
 

Fremtidens bedriftskommunikasjon

Soluno (nå Dstny) er et svensk firma som leverer bedriftstelefoni som fungerer med alle enheter og alle operatører. De jobber kontinuerlig med å utvikle tjenestene de har for å gjøre dem bedre, tryggere og enklere å bruke. Sentralbordtjenester, operatøravtaler og maskinvare på ett sted.


Les mer
 
 

Kundeservice med hjertet på utsiden

ProffCom er en ledende leverandør av kundeservicetjenester til en rekke kunder innen mange bransjer med erfaring fra blant annet bank, media, logistikk, strøm, telecom og sikkerhet. De leverer flere ulike løsninger til kunder, alt fra at de drifter hele kundesenteret til at de brukes som en fleksibel samarbeidspartner på deler av trafikken.


Les mer