Image

Zisson Interact

Zisson leverer skybaserte kontaktsenterløsninger

Zisson Interact er en skybasert og omnikanal telefonsentral. Vi setter raskt opp fleksible kommunikasjon- og kundeserviceløsninger for henvendelser fra telefoni, webchat, e-post, chatbot, sosiale medier og SMS. 

Vi er her for å optimalisere din kundereise!

Kontakt oss
 • Norwegian

  “Vår globale 24/7 operasjon krever en kontinuerlig tilgjengelighet av stabile og brukervennlige systemer for kundedialog. Zisson har en nøkkelrolle i vår suksess.”

 • Oslo Kommune

  "Fleksibiliteten og tilgjengeligheten fra Zisson har vært uerstattelig. De har vært våre rådgivere, lært oss systemet, gitt oss innspill og skreddersydd løsningen til vårt behov" - Stine Eugenie Hansen, leder for Koronatelefonen.

 • Gjesdal_kommune

  Gjesdal kommune

  “Zisson er en leverandør som leverer raskt, tilfredsstiller våre behov, og gjør at vi sparer penger. Zisson har også en meget dyktig, vel kvalifisert supportavdeling med hyggelige medarbeidere som ordner opp raskt og effektivt.”

 • Peppes Pizza

  Peppes Pizza

  “Alltid tilgjengelige på support når vi trenger assistanse, svært god oppetid og oversiktlig å bruke.”

 • Bergen kommune

  “Vi opplever Zisson som en fremtidsrettet bedrift som har fokus på forenkling og effektivisering av prosesser. Vi opplever at Zisson er lydhør overfor sine kunder.”

Hei, hva kan vi hjelpe deg med? 

Vi har svært rask implementeringstid og minimalt behov for opplæring. Kontaktsenteret samler alle dine kommunikasjonskanaler på én og samme plattform.

 • Interface

  Intuitivt interface, som er oversiktlig og lett å lære.

  I kontaktsenterets interface kan du enkelt få oversikt over din kundes historikk for å danne et helhetlig bilde over henvendelsen. Det er nettopp dette overblikket som lar deg gi fantastisk kundeservice.
  Herfra kan du rute samtalen videre, notere informasjon om innringer eller samtalen, i tillegg til mye annet.

  UI - Kontakter
 • Kontakter

  Fullstendig oversikt og oppdatert status

  Her får du fullstendig oversikt over all tilgjengelig informasjon om dine kollegaer, som kontaktinformasjon, status og integrasjon mot kalender. Ikoner viser enkelt statusen, og gir derfor dine agenter den innsikten de trenger.

  UI - Kontakter
 • Henvendelser

  Alle henvendelser på samme sted

  Vi har samlet alle skriftlige henvendelser på et sted for å gjøre det enkelt å følge opp dine kunder på best mulig måte. Tekstbasert-kommunikasjon blir stadig mer preferert over tale, spesielt for den yngre generasjonen. Vær der dine kunder er!

  UI - Kontakter

Brukergrensesnitt

Intuitivt, oversiktlig og lett å lære

I Wave kan du enkelt få oversikt over din kundes historikk for å danne et helhetlig bilde over henvendelsen.
Det er nettopp dette overblikket som lar deg gi fantastisk kundeservice. Herfra kan du rute samtalen videre, notere informasjon om innringer eller samtalen, i tillegg til mye annet.

Kontakter

Fullstendig oversikt og oppdatert status.

Her får du fullstendig oversikt over all tilgjengelig informasjon om dine kollegaer, som kontaktinformasjon, status og integrasjon mot kalender. Ikoner viser enkelt statusen, og gir derfor dine agenter den innsikten de trenger.

Henvendelser

Alle henvendelser på samme sted

Vi har samlet alle skriftlige henvendelser på et sted for å gjøre det enkelt å ha oversikten, og følge opp dine kunder på best mulig måte. Tekstbasert-kommunikasjon blir stadig mer preferert over tale, spesielt for den yngre generasjonen. Vær der dine kunder er!

Alt på ett sted

Sentralbord- og kontaktsenterløsningen vår samler telefoni, chat, SMS, e-post og sosiale medier i en og samme løsning. Dette gir deg muligheten til å få en fullstendig oversikt over din kunde, og gi dem den kundebehandlingen de fortjener. Les mer om omnikanal.

Kø-prioritering og ruting

Personaliser og optimaliser kundeopplevelsen ved å gjenkjenne innringer, samle informasjon og rute henvendelsen. Du kan prioritere innringere, slik at kundene effektivt kommer til rett sted og få sitt behov møtt. Ruting lar deg gi et godt og profesjonelt førsteinntrykk.

Hybridbot

Kunder har nye krav til effektiv kommunikasjon og tilgjengelighet. En hybridbot vil navigere kunden ut fra spørsmålene, og lar kunden velge om de ønsker å snakke med en chatbot eller et menneske. Dine kunder vil bruke mindre tid på å vente på svar, og mer tid på ditt produkt.

Integrasjoner

Vår plattform kan integreres med flere tredjepartsapplikasjoner som CRM/ERP-systemer for å gjøre brukeropplevelsen enda bedre, samt øke effektivitet og produktivitet. For å tilpasse bedriftens behov ytterligere tilbyr vi åpne API-er.

Statistikk

Det er lett å ha oversikt med kontaktsenteret. Vi tilbyr rik statistikkrapportering på flere nivåer, som gir både nøkkeltall og rådata, slik at de kan tilrettelegges din forretningslogikk. Vår køticker inneholder en visualisering av agentens nøkkeltall på henvendelser, tilstedeværelse, samt gjennomsnitts respons- og svartid.

IVR

Øk kundetilfredsheten med selvbetjening. Tjenesteflyten visualiseres gjennom bruk av et flytskjema. Flytskjemaet oppdateres så snart det gjøres endringer, og er en livevisning av hvordan løsningen ser ut til enhver tid. Du kan endre innholdet i flytskjemaet kontinuerlig for å tilpasse pågangen og kundereisen. Les mer om IVR.Beredskapsløsning og pårørendetelefon 

Kundesenter i skyen er ikke kjekt å ha - det er nødvendig å ha. Dagens situasjon viser at bedrifter som er i skyen har omstilt seg til den nye hverdagen mye raskere. Ta kontakt med oss eller klikk her for å lære mer om vår beredskapsløsning.

Image

Integreres med systemene du bruker

 

Hvordan blir fremtiden for kundeservice?