Vår plattform

Moderne sky-basert kontaktsenter for virksomheter som tar kundedialog på alvor. Wave Multikanalt Kontaktsenter er kjent for brukervennlige og fleksible kommunikasjonsmuligheter og støtter både innkommende og utgående kundedialog.

Wave er en 100% sky-basert løsning. Det gir lave investeringskostnader, redusert tid for å komme i gang, og begrenset bruk av interne ressurser. Løsningen blir oppgradert kontinuerlig med sikkerhetsoppdateringer og ny funksjonalitet, du som kunde trenger ikke å bekymre deg for å kaste bort tid for å opprettholde og utvikle systemet selv.

Tjenesten installeres og hostes på anerkjente driftssentere med full redundans. Løsningen fungerer med alle typer telefoner og med alle operatører.

Vår tilnærming til både enkelhet og kvalitet skaper store verdier for kunden når vi transformerer det til brukervennlighet og tilgjengelighet.

 • Omnikanal

  All kommunikasjon (tale, SMS, Chat og Sosialemedier) samles i en løsning som gir brukervennlige og fleksible kommunikasjons-muligheter, løsningen støtter både innkommende og utgående dialog. Sentralbord- og kontaktsenterløsningen vår samler telefoni, chat, SMS, e-post, sosiale medier på samme plattform. Dette gir deg muligheten til å få fullstendig oversikt over din kunde, og gi dem den kundebehandlingen de fortjener.

 • Hybridbot

  Fremtidens kundebetjening handler om Hybridbot som integreres og samhandler med mennesker gjennom tradisjonell chat på en unik måte! En hybridbot samhandler med kunderådgiver gjennom tradisjonell chat på en enkel måte. Wavebot gir gode kundeopplevelser. Den lar seg speile din bedriftskultur og er enkelt å lære opp, drifte og vedlikeholde. Virksomhetene beholder dataene, og gjør det mulig for bedriften å tilby tilgjengelighet hele døgnet. Wavebot er skalerbar for små og store virksomheter og er en Kostnadseffektiv løsning, uten store investeringer. Wavebot bidrar til mer effektiv bruk av menneskelig ressurser, for når en bot kan svare på de enkle spørsmålene kan agentene bruke tiden sin på andre ting. Og kundene vil raskt så svar, og heller bruke tiden på produktet.

 • Beredskap

  For noen virksomheter er en lokal installasjon av telefonisystem med skreddersydde funksjonaliteter og integrasjoner kritisk for å sikre optimale prosesser og effektivitet i hverdagen. Wave Beredskapsløsning er en sky-basert back-up telefonitjeneste. Tjenesten har et grensesnitt som enkelt muliggjør rask aktivering og re-ruting av telefoni når kjernesystemet for telefoni er utilgjengelig. Beredskapsløsningen er utviklet for å sikre tilgjengelighet av kjernefunksjonalitet på en kost-effektiv måte for virksomheter som leverer tidskritiske tjenester. Alle løsningene skreddersys kundens behov ved bestilling, dette sikrer at kundens kjernefunksjoner umiddelbart tilgjengeliggjøres når den aktiveres. Tjenesten er en del av Wave plattformen og håndterer store mengder trafikk uten flaskehalser.

 • Wave Hussentral i skyen

  IP-telefoni er en naturlig erstatning for eksisterende analoge og ISDN-linjer. Wave Hussentral i Skyen er en IP-telefoniløsning for virksomhter, løsningen er tilkoblet telefonlinjer i det offentlige telenettet (fast og mobil). Wave Hussentral i Skyen passer for både små og store virksomheter. Vår løsning sikrer tilgang til moderne teknologi for telefoni og god kommunikasjon. Løsningen er implementert som en tjeneste og kan skaleres opp eller ned i henhold til virksomheten størrelse og endrede krav / behov. Lave investeringskostnader, kort implementeringstid og begrenset bruk av interne ressurser hjelper virksomheter til å utvikle og endre seg med mindre begrensninger. Wave Hussentral i Skyen er en kostnadsbesparende alternativ til den tradisjonelle fasttelefon abonnement. Inkludert i tjenesten er attraktive priser for telefonitrafikk, krystallklart lydkvalitet og umiddelbar forbindelse over IP med utmerket data-komprimering. Løsningen er fleksibel og kan brukes sammen med eksisterende internettaksess forbindelser (xDSL, fiber og lignende). Dersom kunden endrer seg og får andre krav til kommunikasjon, kan andre Wave tjenester enkelt kombineres og settes i drift.