Tidsstyring i Zisson Contact Center

Nå er endelig sommeren her, og snart er det tid for sommerferie. I tillegg til is, sol og bading betyr dette færre folk på jobb, og endrede åpningstider for bedrifter. Derfor tenkte vi å sende ut en liten påminnelse om å oppdatere åpningstidene deres og legge inn spesielle dager (som for eksempel helligdager). Vi har laget en guide som du kan følge for å enkelt gjøre endringer selv.

Hva er tidsstyring?

Dersom du ønsker å definere ruting av anrop innenfor gitte tider på ukedager, enkeltdatoer, kortere eller lengre perioder, og flytende helligdager, kan dette gjøres gjennom tidsstyring. I Zisson Contact Center finner du tidsstyring ved å trykke på Meny -> Kontrollpanel -> Tjeneste -> Tjenestekart. Tjenestekartet viser alltid en oppdatert visualisering av hvordan telefoniflyten fungerer i din virksomhet.

Guide: Tidsstyring i Zisson Contact Center

Så enkelt kan du endre åpningstider og legge til helligdager i Zisson Contact Center.

1. Trykk på den grønne tidsstyringsboksen.

Trykk på den grønne tidsstyringsboksen.
Denne viser nåværende åpningstider. Her kan du endre åpningstider og legge til helligdager.

tidsstyring

2. Legg til helligdager

For å legge til helligdag, trykk på legg til dag og velg ønsket helligdag. Deretter må du definere tidene på den valgte dagen. Og hva som skal skje under den gitte tiden, for eksempel hvilken talemelding som innringeren skal få. Til eksempel: I dette bildet er det valgt at på 17. mai er virksomheten stengt hele dagen og innringer kommer til stengmelding.

helligdag tidsmodul 1

3. Helligdag med halv dag

All tid som ikke defineres i et døgn eller helligdag vil vanlig stengmelding bli spilt av. 

Hvis man skal ha halv dag, så må man definere når det skal være stengt og åpent. I dette eksempelet har virksomheten åpent på julaften mellom 08:00-12:59. Derfor er det definert at innringer skal møte stengtmelding fra 00:00-07:59 og 13:00-23:59. 

4. Avvikende dato

Man kan legge til avvikende dato. Her kan man kan velge en ønsket periode. For eksempel hvis man skal sende kunden til stengtmelding fordi man har møte. I eksempelet under viser vi hvordan man kan legge til møter eller andre avvikende hendelser på en valgt periode. På bildet viser vi at vi har stengt mellom 10:00-10.59 på grunn av et møte.

tidsmodul avviklende

Vi ønsker deg lykke til, og håper denne guiden var til hjelp. Vi er alltid tilgjengelige hvis du har spørsmål!