Telenor velger Zisson som strategisk samarbeidspartner

Zisson og Telenor går sammen om å forbedre kontaktsentertilbudet i Norge. Målet med samarbeidet er å kunne tilby nye og revolusjonerende løsninger til alle som tar kundeservice på alvor, og gjøre det det enklere for offentlig og privat sektor å gi kundene sine en bedre kundereise. 

Zisson og Telenor har samarbeidet i flere år, og går nå inn i et strategisk partnerskap for å heve nivået på kontaktsentre i Norge. Avtalen går ut på at Telenor skal velge Zisson sine løsninger for kontaktsentre og sentralbord, mens Telenor skal levere konnektivet. Samarbeidet gir begge parter en unik mulighet til å tilby den beste kommunikasjonsløsningen i det norske bedriftsmarkedet. Sammen har de kunder som Equinor, Princess og TOOLS for å nevne noen.

– Vi har jobbet godt med Zisson i flere år, og ser frem til et tettere samarbeid. Zissons løsninger er enkle og funksjonelle, og gjør hverdagen enklere for både kunder og bedrifter. Sammen kan vi nå tilby en totalpakke på kontaktsenter-løsninger, sier Ove Fredheim, leder Telenor Bedrift.

Telenor Zisson
Telenor Zisson, Ove Fredheim og André Jensen. Foto: Christer Nygaard.

Flere kontakter kundeservice

Zisson er et ledende kompetansehus som drifter og utvikler en omnikanal kontaktsenterløsning. De har hatt stor suksess med å effektivisere kundereiser ved hjelp av kunstig intelligens og rike integrasjonsmuligheter.

Vil skape bedre kundereiser


Målet med avtalen er å skape en bedre hverdag for brukerne, samt en mer skalerbar og fremtidsrettet løsning som gjør at sluttkunder føler seg sett og hørt. Bedrifter vil også få en mer effektiv hverdag av å samle all kommunikasjonen på et sted. Store aktører krever kommunikasjon på tvers av kanaler og landegrenser. De skal slippe å måtte gå på akkord, og det vil dette partnerskapet sikre. Telenor og Zisson ønsker å skape en porteføljeverdi på 27 millioner kroner i 2019, og de skapte sammen verdier for 19,5 millioner i 2018.

– Gjennom ny og etablert teknologi vil vi sammen skape en helhet for samhandling. Det vil sikre Telenor en konkurransekraftig løsning som gjør at de kan møte konkurransen og kravene som foreligger i et marked med en enorm rask utvikling innen teknologi og bruken av teknologi, forteller CEO i Zisson.

Les mer om samarbeidet:

https://www.telecompaper.com/news/telenor-norway-ties-up-with-zisson-to-offer-ai-and-chatbots-to-retailers-as-e-commerce-expands–1272324

https://www.telenor.no/bedrift/aktuelt/digitalisering/princess.jsp

https://www.amta.no/naringsliv/kommunikasjon/drobak/andr-48-fra-drobak-er-sjef-i-selskap-som-har-tegnet-gullavtale-med-telenor/s/5-3-548941