Fremtidens håp

For Zisson er det utrolig viktig å gi støtte til den yngre garde, det er jo nettopp de som er fremtidens håp. En av våre grunnverdier er å være ett team og det er utrolig flott å se hvordan en slik verdi fungerer i praksis hos mange unge og talentfulle. Dette er faktisk noe som vi kan lære av og bruke selv i vårt eget team. To inspirerende lag som vi støtter er Nordstrand jenter 12 håndballag og Furuset U15 ishockeylag.

Nordstrand håndballag

Zisson har i to år sponset håndballaget Nordstrand Jenter 12 år. Laget består av 34 jenter som har spilt håndball sammen i 6 år. Meritt listen deres snakker for seg selv med 2 lag i serien, hvorav begge er med i a-sluttspill på nivå 1, som eneste klubb i Region Øst. Laget har også et nivå 2 lag, for jenter som ønsker et noe lavere aktivitetsnivå, men fremdeles ønsker å spille håndball. Laget vant 7 av 8 turneringer de deltok på i fjor. I Partille Cup som er håndballens svar på Norway Cup tok jentene en flott 3. plass. I helgen deltok jentene i PW-cup i Larvik, som av mange anses som NM for yngre lag. Her gikk jentene helt til topps, og kan med rette kalles Norges beste jenter 12-lag. Det gjør oss svært stolte!

Furuset ishockey

Vi støtter også Furuset U15 ishockeylag som også har vært i slaget denne sesongen. Spillerne er 14 år og er på isen mellom 5 og 6 dager i uken i tillegg til barmarkstrening og teori. Til nå har de vunnet 20 kamper og spilt 1 uavgjort. De har til tross for 4 gjenstående seriekamper sikret seriegull og opprykk til Norges tøffeste serie neste år. Neste sesong (U16) er det store målet å komme med på juniorlandslaget!

Vi elsker å gi støtte til store ambisjoner og hardtarbeidene unge som vet hva de vil. Man kan ikke vite hva fremtiden bringer, men vi vet at Zisson vil fortsette med å støtte fremtidens håp!