Zisson Contact Center

We are thrilled to release a new version of Zisson Contact Center that we think will provide you with functionality you have been waiting for. This is just the start and we will work hard to provide you with even more exiting functionality in the near future. Follow us on Facebook and LinkedIn to learn more on what we are doing both in reinventing Contact Center, but also in our work on Social Responsibility.

Best regards

Your Zisson Team


NYHETSBREV NOVEMBER

Som en administrator vil du nå kunne

  • Opprette agenter
  • Opprette køprofiler
  • Opprette agentgrupper
  • Definere køpauser
  • Lage virtuelle køer
  • Definere svarsteder

Salesforce-integrasjon

For brukere av Salesforce, har vi en fantastisk nyhet! Contact Center by Zisson er fullstendig integrert med Salesforce. Man trenger ikke lengre veksle mellom plattformer. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Contact Center Statistikk

Statistikk modulen gjør det mulig å følge hvordan agentene jobber, og er en god måte å se hvordan henvendelser blir håndtert i kontaktsenteret. Bruk statistikk for å optimalisere kundeservicen, og prise de agentene som presterer best.

Talestyrte menyer

Det er nå mulig å aktivere talestyring av tastevalgsmeny. Slik vil alle som ringer kunne si hvilken avdeling, funksjon eller person de vil snakke med, og bli satt over direkte. Kontakt oss gjerne hvis dette er noe for din virksomhet!

Annet

  • Du kan nå bruke hodesett fra Sennheiser!
  • Egendefinerte felter på kontaktkort
  • Fuzzy-søk
  • Nye hurtigtaster
NYHETSBREV JUNI/JULI

Nå er det sommer og vi kan nyte varme dager og lyse netter. Vi i Zisson har brukt dagene innendørs, og utnyttet de lyse nettene til det fulle for å gjøre ferdig en ny versjon av kundesenteret vårt som vi er veldig stolte av. Vi håper dere kommer til å like det vi har gjort.

VI LYTTER TIL DERE OG SKREDDERSYR LØSNINGEN UT IFRA DERES BRUKERVANER:

Kundesenteret er i en rivende utvikling og Zisson Contact Center utvikles gjennom å se hva som er de store trendene i Norge, Europa og verden forøvrig. I tillegg til å se på trender, så ser vi også innover. Vi har bl.a. endret rekkefølgen på knappene i venstre kolonne, ut ifra hvordan dere bruker løsningen vår. Vi bruker nemlig statistikk for å gjøre bruken enda enklere for dere. Fremover mot høsten skal vi ta Zisson mange hakk videre gjennom spennende samarbeid med partnere og ikke minst gjennom alt det spennende vi selv utvikler for å tilby dere enda mer funksjonalitet i tiden som kommer.

Rapportmodul

Statistikk er gøy og avgjørende for en optimal drift, og vi har gjort det mye enklere å hente ut egne skreddersydde rapporter. Modulen kan tildeles enkeltagenter eller grupper av agenter. Man kan gjøre utvalg i forhold til hvilke tjenestenummer, køer, menyer og agenter m.m. som man ønsker skal være med i uttrekket. Du kan også benytte maler som du kan benytte flere ganger.

Epost i kø

Epost i kø gir kunden mulighet til å køe henvendelser kommet inn per epost. Kunden viderekobler sin epost adresse til definert epost adresse, og epost henvendelsene køes på linje med henvendelser fra andre medier.

Epost henvendelser stilles i kø og besvares av agenter i samme enkle Grensesnitt (UI), som øvrige skriftlige medier i løsningen. Én agent kan svare flere henvendelser samtidig, gjerne også i kombinasjon med henvendelser fra andre medier.

Koblingen mellom køen(e) og kundes e-post gjøres enkelt under Kontrollpanel.

Alternativ løsning for epost i kø: URL I KØ URL i kø kan benyttes for epost i kø for kunder som bruker office365. Sluttbruker tilbys mailen i kontaktsenteret, men svarer opp i Outlook webmail.

Konferansemodul

Du kan nå etablere konferansesamtaler i løsningen. Det er vanlig trafikk-kostnader ved konferansesamtaler.

Dialer: automatisert utgående anrop

Du kan nå importere lister for utgående samtaler for “call blending”. Man kan vekte inngående samtaler høyere enn en utgående samtale slik at utgående samtaler blir tilbudt agentene dine når de ikke har noen innkommende. Man kan enkelt eksportere utfallet av ringelister for å eventuelt generere nye ringelister for ubesvarte samtaler.

Admin versjon 1. er klar

Vi fortsetter jobben utover høsten for å skape løsningen dere alle har ventet på, men noe er på plass og det gleder vi oss til å vise dere. Det er de samme egenskapene som tidligere, bare gjort enklere. Du har større mulighet til å tilgangsstyre hvilke agenter som har tilgang på hva, og vi har innført arv av egenskaper fra brukergruppe til agenter.

Wallboard Admin

En wallboard er ikke lenger en bruker, men man oppretter en 'URL' som man legger inn i en nettleser. Selve modulen består av de samme vinduene som tidligere, det er admin-delen som er ny. Det er nå lang enklere å opprette og administrere linkene til wallboardene samt legge til ønsket logo/bilde som del av et Wallboard.

Gruppe SMS

Ønsker du nå å sende SMS til flere har vi lansert Gruppe SMS i løsningen. Du kan enkelt opprette SMS-grupper. Du kan sende en SMS som mottakeren faktisk kan svare på, og som kommer tilbake i en SMS-kø i kontaktsenteret.

Du er sikkert klar for å begynne å ta i bruk funksjonaliteten nå, men skulle du trenge mer informasjon, kan du kontakte din salgsansvarlig som mer enn gjerne vil hjelpe deg.