Wave Hussentral i Skyen

Wave Hussentral i Skyen

IP-telefoni er en naturlig erstatning for eksisterende analoge og ISDN-linjer. Wave Hussentral i Skyen er en IP-telefoniløsning for virksomhter, løsningen er tilkoblet telefonlinjer i det offentlige telenettet (fast og mobil). Wave Hussentral i Skyen passer for både små og store virksomheter.

Vår løsning sikrer tilgang til moderne teknologi for telefoni og god kommunikasjon. Løsningen er implementert som en tjeneste og kan skaleres opp eller ned i henhold til virksomheten størrelse og endrede krav / behov. Lave investeringskostnader, kort implementeringstid og begrenset bruk av interne ressurser hjelper virksomheter til å utvikle og endre seg med mindre begrensninger.

Kostnadseffektiv

Wave Hussentral i Skyen er en kostnadsbesparende alternativ til den tradisjonelle fasttelefon abonnement. Inkludert i tjenesten er attraktive priser for telefonitrafikk, krystallklart lydkvalitet og umiddelbar forbindelse over IP med utmerket data-komprimering. Løsningen er fleksibel og kan brukes sammen med eksisterende internettaksess forbindelser (xDSL, fiber og lignende). Dersom kunden endrer seg og får andre krav til kommunikasjon, kan andre Wave tjenester enkelt kombineres og settes i drift.

Integrasjon

Vårt omfangsrike tilbud av fleksible grensesnitt for integrasjon av andre tjenester er tilstrekkelig for de fleste kunder som har behov for å integrere med og samhandle med 3-dje parts applikasjoner som CRM/ERP-systemer etc.