Julehilsen fra Zisson

Julehilsen fra Zisson


Vi er nå ved slutten av 2021. Året som begynte med en optimisme om at nå så vi veien ut av pandemien. Vaksinen kom til Norge og vi skulle nå sakte, men sikkert tilbake til normalen. Lite visste vi at det var starten på nok en berg og dalbane av et år. Vi fikk en ny normal, hvor hjemmekontoret fortsatt var gjeldene, vi tok fortsatt våre forhåndsregler innenfor smittevern og vi begynte gradvis å vende tilbake til kontoret etter hvert som vaksinasjonsgraden økte.

Vi i Zisson har alltid satt mobilitet i fokus, vi har siden 2008 levert skyløsninger som lar kundene våre jobbe fra hvor som helst. Dette har også gitt våre kunder muligheter til å benytte hjemmekontor mer effektivt enn noen gang.

2021 har vært et spennende år for Zissons utvikling. I januar kjøpte vi Socialboards for å øke farten på utviklingenn av skriftlige medier, dette vil dere merke mye til fremover.

Vi går nå inn i nok en juletid hvor verden stenger ned, for mange er denne nedstengningen kanskje tøffere enn sist, fordi vi vet hva vi går til og fordi vi trodde det var over nå. Men fatt mot og ta vare på hverandre, dette kommer vi oss gjennom. Vi har planlagt mange aktiviteter som vi ønsker å invitere til så snart det lar seg gjøre.

Jeg vil avslutte med å ønske dere er riktig god jul og et godt nytt år fra alle oss i Zisson.

Ta vare på hverandre!

Andrè Jensen, CEO, Zisson.