Menneskene:

Her kan du møte noen av oss som jobber i Zisson, og lese litt om hva vi gjør og hvorfor vi trives så godt

Får jobben gjort, enkelhet og ett team

Min jobb er å teste i Zisson Interact

Jeg lager statistikkrapporter, og koordinerer produktoppdateringer. Jeg hjelper support hvis de har noen ønsker og tilbakemeldinger fra kundene våre, og tester at alle funksjoner fungerer slik de skal. Jeg elsker å teste for å være sikker på at produktet vi leverer er av høyest mulig kvalitet, og for å gjøre kundene våre fornøyde!

Arthi Arokia Maria,
Kvalitet- og leveranseansvarlig

Jeg visste at jeg ville bli utvikler når jeg studerte informatikk på NITH

Jeg trives så godt i den digitale verden. Jeg jobber som utvikler og programmerer. Arbeidsmiljøet er det som gjør jobben så bra, det er et bra støtteapparat med hyggelige folk og godt team. Hver dag får jeg jobbe med teknologi, som jeg elsker!

Moritz Lilleby,
Utvikler

Jeg er VP Finance & HR

Min jobb er å ha kontroll og oversikt på alt av tall, rapportering, analyse, ansettelser, HMS, eierdialog, etc. Jeg er opptatt av forutsigbarhet, lønnsomhet og nøyaktighet i alt vi gjør. Jeg motiveres av å levere gode resultater sammen med organisasjonen for det er vi som skaper tallene og ingen andre.

Robert Lindahl,
VP Finance & HR

Min jobb retter seg hovedsakelig mot API'er, integrasjoner og back-end

Jeg må stadig lære meg nye ting, som alltid er gøy. Når kundene kommer med kompliserte spørsmål som support ikke helt finner ut av, hjelper jeg til med det også.

Jon Heier,
Senior utvikler

Allsidigheten er det som gjør min jobb så spennende!

Min hovedoppgave er innenfor struktur, nettverk og serverdrift, men jeg jobber også med HMS i bedriften. Jeg sørger for at alle systemer er oppe og kjører til enhver tid. Våre servere må fungere for at vårt produkt skal fungere. Det å kunne bidra fra alt med kabler til det sosiale gjør at ingen dager er helt like, og det er det som er så gøy.

Charley Sjøstrøm,
Senior driftsingeniør