Krisehåndtering

zisson najonal dugnad korona

Zisson deltar i dugnaden for å begrense spredningen av koronaviruset, og vi følger nasjonale retningslinjer. Les mer om de samfunnskritiske løsningene vi tilbyr, og vår plan for å opprettholde leveransekapasitet og sikre autonome leveransekjeder.

Vi har akkurat lagt bak oss en uke som har vært alt annet enn normal, og vi går nå inn i en ukjent tid. Zisson leverer løsninger som er kritiske for samfunnet, og vårt team jobber døgnet rundt for å hjelpe private bedrifter, offentlige foretak og helsevesenet med å levere løsninger som bidrar til å opprettholde nasjonal beredskap. Tilbakemeldingene fra kundene våre den siste uken er utelukkende positive, og vi er svært takknemlige for vårt fantastiske team sin innsats i den nasjonale dugnaden vi alle er en del av. Zisson ønsker å være rådgivere for våre kunder, og gi dem en god opplevelse i en krevende tid.

De neste ukene blir enda mer intense for oss og med økte krav til leveransehastighet. Stor pågang vil presse hele verdikjeden vår. Fra og med mandag vil vi derfor sette krisestab hvor vi innfører ekstraordinære tiltak for å sikre leveransekapasiteten vår og dermed understøtte vårt samfunnskritiske ansvar. Det etableres en krisestab med kontinuitetsplan, og vi setter opp egne Squads som skal sikre autonome leveransekjeder slik at vi skal kunne opprettholde leveranser uavhengig av om nøkkelpersoner hos oss skulle bli syke. Alt personell utenom ledelsen plasseres på hjemmekontor, og vi tar samfunnsansvaret vårt på største alvor. Det betyr også at våre utviklingsressurser settes inn for å drifte og holde løsningene stabile, samt bistå innen leveranse og support. 

Zisson leverer blant annet telekonferansemoduler som gjør det enkelt å opprettholde god arbeids- og kommunikasjonsflyt og begrenser behovet for fysiske møter. Telekonferanser er en sikker og robust løsning for å opprettholde møtevirksomhet med et ubegrenset antall deltakere, på tvers av grenser. Det er en løsning som kan være essensiell i en beredskapssituasjon som den vi nå befinner oss i nå.  Våre løsninger settes nå opp i rekordfart, og bare i helgen har Zisson satt opp flere leveranser av samfunnskritisk karakter. Det blir også satt opp flere leveranser av vår omnikanale og skybaserte kontaktsenterløsning, som samler alle kommunikasjonskanaler og henvendelser i en svært brukervennlig løsning. Dette gjør det enkelt å få oversikt over innringere, skriftlige henvendelser, samt antallet køer og agenter. Vår løsning er laget slik at alle skal kunne bruke den så raskt som mulig, som gjør det lett å sette inn ekstra bemanning uten unødvendig tid til opplæring. Zisson fokuserer på det viktigste – at alle skal få svar og føle at de blir godt ivaretatt i en krevende tid.  

Andrè Jensen – CEO – andre.jensen@zisson.com

Karl André – CSO – karl.andre.hovde@zisson.com

Svein Ivar Aa Larsen – CPO – svein.ivar.aadnoy.larsen@zisson.com