Hva er konferansetelefon og hvordan kan det forbedre dine møter?

Telekonferanser gjør det enkelt å opprettholde god arbeids- og kommunikasjonsflyt, og begrenser behovet for fysiske møter. Telekonferanser kan enkelt opprettes med et ubegrenset antall deltagere. Telekonferanser er en sikker og robust løsning for å opprettholde møtevirksomhet på tvers av grenser, og er en løsning som kan være essensiell i en beredskapssituasjon.

Løsningsbeskrivelse for konferansetelefon

 

Kunden får tilgang til et eller flere nummer som kan ringes til en konferanse. Det kan også bygges en tastevalgsmeny for å taste seg frem til flere ulike konferanserom.

Sikkerhet: Innringer må taste en kode for å komme seg på konferansen. Denne kan være forskjellig på evt forskjellige konferanserom. Denne kan også endres. 

Utenlandske innringere: Det kan knyttes utenlandske nummer til samme konferanse. Noe som gir lokaltakst selv om man ringer fra ulike land.
Telefonkonferanser

En løsning for digitale møter

I vår moderne tid der stadig flere jobber mobilt, der flere bruker digitale verktøy og samarbeider mer enn bare for noen år siden, stiller vi også høyere krav til arbeidsplassen enn noensinne. For å opprettholde møtevirksomhet over flere lokasjoner må man bruke riktig verktøy. Telekonferanser er en  sikker, effektiv og robust løsning som gjør møtevirksomhet og hjemmekontor enklere. Telefonkonferansetjenesten til Zisson krever ingen opplæring, og fungerer som en vanlig telefonsamtale. På den måten slipper dine ansatte og kunder å sette seg inn i kompliserte systemer.Telefonkonferanser er optimal for


  • Virksomheter på flere lokasjoner

    Telefonkonferanser fungerer ypperlig for virksomheter med ansatte spredt på flere lokasjoner, som for eksempel felttjenester.

  • Boligbyggelag, eierseksjonssameier og borettslag

    Digitaliser styremøter, generalforsamlinger og årsmøter med telefonkonferanser.

  • Dynamiske arbeidsplasser

    Den digitale innovasjonen har endret måten vi jobber på og kravene som stilles til arbeidsplass og kolleger. En moderne arbeidsplass er et dynamisk og digitalt miljø der innovasjon og kreativitet får blomstre fritt. Det er nødvendig for å lokke til seg de beste medarbeiderne.


Kontakt oss for en demo