Hybridbot til unnsetning

Økende konkurransenivå

Konkurransenivået i detaljhandelen øker, og færre kunder vil bruke fritiden sin til å reise fra butikk til butikk. Netthandel har blitt en naturlig overtaker i retailnæringen, og kundene har krav til tilgjengelighet hele døgnet. Kundene er klare for å bruke sine penger på dine produkter – du må bare gi dem muligheten. Her kan Hybridbot være løsningen!

Teknologi kreves for å overleve

I saken “Teknologi kreves for å overleve” fra Retailmagasinet kan du lese om verdien retailmarkedet kan ha av å bruke Hybridbot.

Utdrag fra saken:

– Hvordan bruke Hybridbot til kundeservice?

– Hybridboten møter kundehenvendelsen med en hyggelig intro, som straks informerer om når og hvordan du kan få fullgod vareinformasjon. Hvis det bare er enkle spørsmål, kan Hybridboten selv svare. Hybridboten må henvise til en levende kundekontakt på spørsmål som ikke automatisk kan besvares. For også Hybridboten har en opplæringstid, smiler Marco Solstad Bocchetti (Techstep).

De kjedene som har en fremtid, er allerede i gang å sikre den gode kundekontakten med bruk av tilgjengelig teknologi, også i den overgangsfasen vi nå er inne i. Ikke hver redd for å investere i en pilot om man sitter på en idé eller tanke rundt fremtidens retail.

Les saken her: http://retailmagasinet.no/nyhetsarkiv/teknologi-kreves-overleve

Hva er en hybridbot?

Iphone with chatbot conversation

En hybridbot er en chatbot som sender kunden automatisk videre til en rådgiver hvis boten ikke kan svare. Hybridbot reduserer antall henvendelser som går til menneskene ved at de enkle spørsmålene kan bli besvart av chatbot´en, samtidig som alle henvendelser som chatbot´en ikke kan besvare blir sendt direkte til en agent. Dette vil forsikre den optimale kundeopplevelsen fordi det både er effektivt og serviceorientert, og egner seg spesielt godt i retailnæringen.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss for en demo.