HTML5 – den nye standarden for Zisson tjenester

HTML5 er den nye standarden for webutvikling som gjør det mulig å lage interaktive webløsninger for alt fra mobile enheter og nettbrett til datamaskiner. Et av hovedmålene til HTML5 er å minimere behovet for webapplikasjoner som Adobe Flash, QuickTime og Silverlight. Zisson har over lengre tid jobbet med neste generasjon plattform som blant annet inkluderer HTML5. For våre kunder betyr det økt fleksibilitet og økt sikkerhet fra dag en, deretter betyr det raskere utviklingstakt med nye tjenester.

HTML5 er i det store og hele teknologi, det som ligger bak brukergrensesnittet. I hverdagen betyr det at man kan ta i bruk løsningen uten å måtte installere tillegg/utvidelser av webleseren. Det være seg på PC/Mac, mobile enheter eller Chrome OS, altså en forenklet administrasjon. HTML5 forenkler også bruk av video, bilder og lyd.

Migrasjon fra løsning med avhengighet av Microsoft Silverlight er et stort og viktig steg for Zisson. Vi har jobbet med dette over flere år og ser frem til å tilby våre kunder en ytterligere forbedret plattform og løsning.

Lanseringen av første versjon av HTML5 kommer straks. Første versjon er for de som skal ha enkel telefonifunksjonalitet. Deretter vil det komme fortløpende lanseringer av nye versjoner som inkluderer mer funksjonalitet og nye funksjoner.

Som Zisson kunde trenger du ikke foreta deg noe for få tilgang til den nye HTML5 versjonen. Vi vil ta kontakt og migrere våre kunder over så snart vi har all funksjonalitet kunden har i gammel versjon tilgjengelig i HTML5. For kunder som ønsker å teste HTML5 i enkle versjoner, ta kontakt så vil vi legge til rette for dette.