The team

Meet some of the great people who work in Zisson and read about what they do and why they love their job.
Image

Hva jobber dere med i Zisson?
Vi setter opp løsninger til kundekontoer, yter support når kundene trenger det og har opplæring i systemet. Det beste med jobben er å finne løsninger på problemer, og effektivt servere kunder med en løsning som får ting til å fungere igjen. - Christer, Carsten og David, support og løsningsdesign.

My Job is to Test Wave,

lage statistikkrapporter, og koordinerer utgivelsesprosesser. Jeg hjelper support hvis de har noen ønsker og tilbakemeldinger fra kundene våre, og tester at alle funksjoner fungerer slik de skal. Jeg elsker å teste for å være sikker på at produktet vi leverer er av høyest mulig kvalitet, og for å gjøre kundene våre fornøyde! – Arthi Arokia Maria, kvalitet- og leveranseansvarlig.

I knew I would be a developer when I studied computer science at NITH,

because I enjoy the digital world so much. I work as a developer and programmer. The working environment is what makes the job so good, it's a good support system with great people and a good team. Every day I get to work on technology, which I love! - Moritz Lilleby, developer.

I am in charge of finance/HR in addition to being in charge of the Marketing Department.

Min jobb er å ha kontroll og oversikt på alt av tall, rapportering, analyse, ansettelser, HMS, eierdialog, markedsplaner etc. Jeg er opptatt av forutsigbarhet, lønnsomhet og nøyaktighet i alt vi gjør. Gjøre ting enkelt og rett første gang. Jeg motiveres av å levere gode resultater sammen med organisasjonen for det er vi som skaper tallene og ingen andre. – Robert Lindahl, finansdirektør.

I handle the statistic reporting,

Det er viktig for kundene å få rik statistikk som de kan bruke videre i planlegging og forretningsstrategi. Det er med dataene de vet hvordan de skal gå videre, og hva som skal til for å vokse. Det som motiverer meg mest er å se at kundene våre har bruk for de rapportene og dataene jeg leverer. – Carrie Chung, senior rapporteringsutvikler.

I´m so lucky that I get to work with the best part of Zisson

- Meeting the customers. This communication is elementary in order to make our customers most satisfied with the services we offer. - Rune Rindalsholt, our expert on preparedness, Seller.

Versatility is what makes my job so exciting!

Min hovedoppgave er innenfor struktur, nettverk og serverdrift, men jeg jobber også med HMS i bedriften. Jeg sørger for at alle systemer er oppe og kjører til enhver tid. Våre servere må fungere for at vårt produkt skal fungere. Det å kunne bidra fra alt med kabler til det sosiale gjør at ingen dager er helt like, og det er det som er så gøy. – Charley Sjøstrøm, senior driftsingeniør.

My job is mainly to work with APIs,

Jeg må stadig lære meg nye ting, som alltid er gøy. Når kundene kommer med kompliserte spørsmål som support ikke helt finner ut av, hjelper jeg til med det også. – Jon Heier, senior utvikler.

As a product developer,

Samtidig løser jeg de problemene som kan løses, og prøver å finne ut hvordan jeg kan gjøre arbeidsdagene til kundene våre bedre. – Kim Josefsen, produktutvikler.